Måndag och öm i kroppen!
Vakna med smärta i morse, hela armarna var helt döda och fötterna värkte som FAN!
Sen fortsatte dagen med att hämta mammut som skulle till frissan, sitta där i blacka i nästan två timmar.
Vi åkte och hämta Kråkan och varma kläder för att sedan åka ut till svärtinge där Linda och Bambam väntade.
Gick en liten promenad med hundarna då stackars kråkan fick första pris för att springa roligt av mamma! Hon trodde att hans "tändsticksben" skulle gå av när han spurta med BamBam. KnasMammut säger jag bara!
Hemma sedan så lagade jag varm smörgåstårta som blev mera av en varm mini smörgåstårta då Dan inte köpte rätta grejor. men gott blev det :) nu blir det film "G-force" och sedan natti natti då jag ska jobba imorgon. Skotta snö hey hey!!
Varm Smörgåstårta
hönekaka
5 dl créme fraiche
Sen fortsatte dagen med att hämta mammut som skulle till frissan, sitta där i blacka i nästan två timmar.
Vi åkte och hämta Kråkan och varma kläder för att sedan åka ut till svärtinge där Linda och Bambam väntade.
Gick en liten promenad med hundarna då stackars kråkan fick första pris för att springa roligt av mamma! Hon trodde att hans "tändsticksben" skulle gå av när han spurta med BamBam. KnasMammut säger jag bara!
Hemma sedan så lagade jag varm smörgåstårta som blev mera av en varm mini smörgåstårta då Dan inte köpte rätta grejor. men gott blev det :) nu blir det film "G-force" och sedan natti natti då jag ska jobba imorgon. Skotta snö hey hey!!
Varm Smörgåstårta
hönekaka
5 dl créme fraiche
en bit hackad purjulök
ett paket bacon
tomat
salt och peppar
riven ost
Det är bara att blanda créme fraiche, purjulöken och baconen som man skär i mindre bitar.
i med lite salt och peppar.
Lägg ut en del av hönekakan på en plåt och smeta på créme fraiche gojset över hela,
lägg på nästa del av hönekakan och gör samma sak.
lägg på sista delen av hönekakan och smeta på gojs om det finns kvar annars så skivar man upp tomat och lägger på och öser på med riven ost.
släng in det i ugnen som jag brukar ha på 200 grader i ungefär 15-20 minuter.
gör en god sallad och servera :)
Före gräddning, som sagt blev det en fin mini smörgåstårta
Efter gräddning, Smaklig Måltid!
ett paket bacon
tomat
salt och peppar
riven ost
Det är bara att blanda créme fraiche, purjulöken och baconen som man skär i mindre bitar.
i med lite salt och peppar.
Lägg ut en del av hönekakan på en plåt och smeta på créme fraiche gojset över hela,
lägg på nästa del av hönekakan och gör samma sak.
lägg på sista delen av hönekakan och smeta på gojs om det finns kvar annars så skivar man upp tomat och lägger på och öser på med riven ost.
släng in det i ugnen som jag brukar ha på 200 grader i ungefär 15-20 minuter.
gör en god sallad och servera :)
Före gräddning, som sagt blev det en fin mini smörgåstårta
Efter gräddning, Smaklig Måltid!
Kommentarer
Postat av: Emma
Bah! Fanns ju inte de rätta grejerna helt enkelt..............
Postat av: Carina
Hmm..både recept och bilder...det tar sig gumman ;)
Trackback